Malatya İl Koordinatörlüğü

Kuluncak Belediye Başkanından Koordinatörlüğümüze Ziyaret


15.12.2014/ Kuluncak İlçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret etti. İl Koordinatörümüz Mehmet H. Dere, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun 10 Kasım 2014 tarihinde On Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıktığını belirtti. Bu başvuru çağrı ilanı kapsamında desteklenecek tedbirler, alt tedbirler ve dağıtılacak toplam destek bütçesi hakkında Belediye Başkanı Boyraz’ı bilgilendirdi.

İl Koordinatörümüz, 13 çağrı kapsamında yapılan değişiklikler hakkında da bilgi verdi. Kırmızı et, beyaz et ve süt üretimiyle ilgili projelerin destek kapsamında olmadığını belirten Koordinatörümüz, bu dönem için farklı olarak fide ve fidan yetiştiriciliği ve et parçalama tesislerinin ve işletmelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak güneş enerjisi sitemlerinin de destek kapsamında olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Boyraz ise yerel ürünler ve kırsal turizm alanlarında yatırım için ilçelerinde yatırımcılar olduğunu, bu yatırımcılara destek olacaklarını ifade etti. Başkan Boyraz, Koordinatörümüzü ve uzmanlarımızı bilgilendirme toplantısı için Kuluncak’a davet etti. İl Koordinatörümüz, en kısa zamanda Kuluncak ilçemizi ziyaret edeceklerini ifade ederek Belediye Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 
Cimer