Malatya İl Koordinatörlüğü

KAMUOYUNA DUYRULUR


 15 Temmuz 2016 tarihinde devletin bekasına ve milli iradenin temeline yapılan hain darbe girişimini Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak kınadığımızı bildirir, menfur darbe girişimini engellenmesinde üstün çaba göstererek şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralananlara açil şifalar dilerken sonsuz şükranlarımızı da sunarız. 

Ülkemiz safi bir kara parçası olmayıp ecdadın emsalsis fetihlerine sahne olmuş ve şehitlerimizin kanıyla sulanarak birlik, beraberliğimize ve huzurumuza kastedenlerin hayin girişimlerinin engellendiği kutsal bir vatan toprağıdır. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak, devletin ve vatının birlik ve bütünlüğüne gerek içerden gerekse dışardan kasteden her türlü çıkar odağı ve yasadışı yapılanma karşısında başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere milli iradenin teveccühünü kazanmış devlet büyüklerimiz ve yüce Türk milletinin yanında olduğumuzu bildiririz. 

Vatanını sevip bağlılık gösteren her Türk gibi tüm kademelerimizle milli irade ve demokrasi yolunda meydanlarda olacağız. 

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.
Cimer